Terapeut / Terapeutka ve snoezelenovém prostředí (Ostrava)

ISNA-MSE z.s. nabízí v Ostravě volnou pracovní pozici "Terapeut / Terapeutka ve snoezelenovém prostředí". Nástupní mzda je 27 000 – 35 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Terapeut / Terapeutka ve snoezelenovém prostředí
Obor(y):
Zdravotnictví
Obec:
Ostrava
Mzda:
27 000 – 35 000 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSV s maturitou
Adresa pracoviště:
ISNA-MSE z.s., Ostrava

Další informace o volném místu

1. kontakt telefonicky v době 8-15 hodin, E-MAILEM. CV a motivační dopis zašlete na: asociace@isna-mse.cz, mobil: 605 426 240.
Požadavky: VŠ vzdělání v oboru speciální pedagog, psycholog, sociální pedagog, ergoterapeut nebo fyzioterapeut výhodou. Zájem a chuť pracovat, praxe v oboru. ÚSV vzdělání s maturitou, kurzy muzikoterapie, dramaterapie, arteterapie. Zodpovědnost a loajalita, příjemné vystupování.

VERHEUL neurosensory centre Ostrava.Disponujeme sedmi Snoezelenovými místnostmi. Podporujeme osobní růst našich zaměstnanců formou odborných kurzů a jiných forem vzdělávání. Zajímavé firemní benefity a pravidelné teambuildingy.

Mzda: odpovídající pozici
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, možnost kariérního a osobního růstu, zajímavé firemní benefity a pravidelné teambuildingy
Nástup: dle dohody

První kolo výběrového řízení je neveřejné. Selekce životopisů a výběr vhodných kandidátů na pohovor. Druhé kolo výběrového řízení bude probíhat formou pohovorů s vybranými kandidáty.

Kontakt na zaměstnavatele

Kamila Hladišová
manažerka organizace, metodička prevence
telefon: 605 426 240
email: asociace@isna-mse.cz

ISNA-MSE z.s., Ostrava
Ostrava


Poslední změna: před 7 měsíci