VŘ č. 18/2024 - Referent / referentka agendy stavebního řádu (Ostrava)

Statutární město Ostrava nabízí v Ostravě volnou pracovní pozici "VŘ č. 18/2024 - Referent / referentka agendy stavebního řádu". Nástupní mzda je 23 390 – 34 170 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
VŘ č. 18/2024 - Referent / referentka agendy stavebního řádu
Obor(y):
Stavebnictví
Obec:
Ostrava
Mzda:
23 390 – 34 170 Kč
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Minimální vzdělání:
VŠ magisterské
Adresa pracoviště:
Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava
náměstí Jurije Gagarina 1196/4

Další informace o volném místu

Podrobné informace naleznete na tomto odkaze: www.slezska.cz (Úřední deska - Volná místa)

Vzdělání: vysokoškolské vzdělání ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právního směru nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 1 rok praxe při výkonu činnosti na úseku stavebního řádu ve veřejné správě nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 1 rok praxe při výkonu činnosti na úseku stavebního řádu ve veřejné správě stavebnictví dle § 30a zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, v platném znění.

Požadované doklady:
- životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se požadovaných činností,
- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání,
- výpis z rejstříku trestů, né starší 3 měsíce.

Přihláška musí obsahovat přesné označení "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ č. 18/ 2024 NEOTVÍRAT" jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis uchazeče. Přihláškou se rozumí samostatný doklad, nelze jej nahradit údaji uvedenými v životopise, v průvodním dopise apod.

Lhůta pro podání přihlášky: do 31.7.2024

Způsob a místo podání:
- poštou nebo osobním doručením na podatelnu Úřadu městského obvodu Slezská Ostrava, nám. J. Gagarina č. 4, Slezská Ostrava, v zalepené obálce označené VÝBĚROVÉ ŘIZENÍ č. 18/2024 - NEOTVÍRAT s uvedením adresy uchazeče (odkaz na www.slezska.cz).

Adresa:
Statutární město Ostrava
Úřad městského obvodu
odbor vnitřních věcí
Těšínská 35
710 16 Slezská Ostrava

Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, sick days, pružná pracovní doba, benefity ze sociálního fondu (ošatné, příspěvek na rekreaci, příspěvek při pracovním i životním výročí), stravenkový paušál, osobní volno 4h/měsíc s nadpracováním.

Kontakt na zaměstnavatele

Bc. Tomasz Samiec
vedoucí odboru SŘ
telefon: 599 410 047
email: tomasz.samiec@slezska.cz

Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava
Ostrava
71000


Poslední změna: před 3 měsíci